trädgård

HÄRLIGA UNGAR!

IMG_5473

IMG_5519 1

Jodå, det blev vattenkrig, beachvolley light, och glidande (och tippande) på badmadrasserna, men ett gäng vuxna ungar igår. Det var inte helt lätt att vinna vattenkriget med en enpipig vattenpistol med två motståndare med tre pipor kan jag säga. Men kul var det!

Gjorde en god pasta-kyckling-sallad till lunch och festade till med ett glas rosé. Salladen blev så god enligt dottern att hon bara satt och flämtade över hur gott det var och hur hungrig hon var först och  hur mätt hon var sen, men tryckte ändå in mera. Inte illa för en morsa som normalt sett inte lagar mat.

 

IMG_5499

 

IMG_5483

Jag gjorde också två jordgubbspajer på eftermiddagen som fick avsluta grillmiddagen på kvällen. Lagom när vi satte oss till bords började det regna. Men eftersom vi satt vid matbordet utanför terassdörren precis så var det bara att trycka ut markisen tända ljus och låta det fortsätta regna. Riktigt mysigt.

Sen softade vi med alla ungar (utom dottern som åkte till Västerås) och spelade 10000 (tärningsspel). Någon fick för sig att vi skulle lyssna på norska schlagers. Valet föll på spellistan Norske slagere, kapitel 1, 1955. Eeehhh, det var…. annorlunda. Haha, härliga galna ungar!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lotta
  5 juli, 2015 at 05:35

  Gud så härligt! Och jordgubbspaj. Galet gott!

  Har missat att dottern kommit hem! Hur känns det för henne att vara tillbaka? Jag har just både Sverige och CA-cravings….men NYC bjuder på hett väder så nu drar vi till vår beach som inte är så dum den heller 😉

  KRAM!!

  • Reply
   Lena
   5 juli, 2015 at 05:43

   Hon åkte med oss hem efter vårt besök där. Hon tycker att det känns både och att vara hemma igen. Hon blir hemma i höst, men funderar på att åka tillbaka igen i januari. Jag förstår henne. Den där vackra och kreativa miljön verkar underbar!

 • Reply
  helenas enkla vardag
  5 juli, 2015 at 05:50

  Mysigt att umgås med sina ungar även när de börjar bli vuxna. Pasta sallad med mangoraja äts här var och varannan dag.
  Kram Helena

 • Reply
  roomofkarma
  5 juli, 2015 at 08:12

  Vad mysigt att få umgås med sina barn så där. Det spelar ingen roll vilken ålder de är, det kommer alltid var ens lilla flicka eller pojke?!:) Den där Jordgubbspaj, mums!!

  Kram Carola

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.