trädgård

MASSOR MED CITRONER PÅ GÅNG

IMG_5554 IMG_5563

Norra Europas fulaste citronträd, som sen blev fint, har övervintrats med speciallampa i garaget. Eftersom det var så varmt i garaget över vintern så blommade den för fullt i vintras. Sen fick det en chock när det kom ut.

 

IMG_5559

Nu när det fått stå ute i ett antal veckor så verkar det stortrivas.

 

IMG_5555

IMG_5552

Massor med vackra rödskiftande blad och massor med citroner på gång!

Idag har vi fortsatt att nöta på med markarbeten. Och vi börjar se en ände på den del som vi behöver maskiner till. Sen är det bara resten kvar…

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ulrica
  14 juli, 2015 at 07:59

  Vad häftigt med egna citroner!!
  När jag tittar på dina bilder så minns jag vår trevliga kväll på din altan, det kändes nästan som att jag var utomlands på semester :). Jag vet att det är min tur att anordna en maffia-dinner så jag får sätta fart och fixa en för nu vill jag verkligen ses snart :).

  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   14 juli, 2015 at 08:15

   Det var kul att kunna plocka förra året. Nu håller vi tummarna.

   Jaaaaa, kul med bloggdejt! Jag har svarat!

 • Reply
  AngelicasVärld
  14 juli, 2015 at 08:22

  Men va kul att det ser ut att trivas och att det kommer bära frukt!! Härligt!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.