trädgård

HÖSTPYNT

 

Jag har sett att några av er har höstpyntat i trädgården eller vid entrén. Så fint. Jag har inte hunnit riktigt så långt ännu.

 

IMG_7112 IMG_7113 IMG_7115

Än så länge välkomnas man av en stor Bollkryss på vår trappa. Väldigt bra blomma, om än lite tråkigt kanske. Men den håller sig ju i all oändlighet, typ.

 

IMG_7109 IMG_7107

Intill trappan står en stamros som jag haft i några år nu. Jag är mäkta stolt över att den blommar igen och igen. Den blommade till och med i garaget i februari. Kan eventuellt bero på att maken hade liiiite för varmt i garaget för blommornas bästa. När den sen hade blommat färdig på senvintern så har den surat och vägrat blomma ända tills för några veckor sedan. Och den är fortfarande så här fin.

Vi får väl se om jag hinner fixa några pumpakompisar till blommorna åtminstone, till helgen. Annars kan jag ju alltid låtsas att det här går in under rubriken höstpynt.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    AngelicasVärld
    22 september, 2015 at 08:21

    Men kryssbollar är ju så fina…jag var påväg att köpa det jag med men lat masken i mig insåg att jag då skulle behöva plantera om ingen inför vintern 😉

    KRAM

    • Reply
      Lena
      23 september, 2015 at 04:38

      Haha, det gäller ju att vara effektiv!

  • Reply
    Maria
    22 september, 2015 at 08:27

    Bollkryss är så fina. (fast jag tycker nog att det är liiite höst över dem, eller kanske sensommar? 😉 ) Men mina döööör…. å du säger att de står i all oändlighet… Hrm… men jag vattnar nog alldeles för dåligt 😉
    Härlig blomning på rosen också!
    Kram/Maria

    • Reply
      Lena
      23 september, 2015 at 04:39

      Japp, mina står riktigt länge. De sägs behöva rätt mycket vatten, men jag tycker att jag inte vattnar speciellt ofta alls! Dessutom står den under tak.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.