livet

EN DEL FIX INNAN DET VAR DAGS FÖR TV-SOFFAN

Redan måndag och ny vecka igen! Jag bestämde mig igår för att jobba hemifrån idag. Det behövs efter denna fantastiska och innehållsrika helg med vänner kan jag säga. Ni ska givetvis få se en massa bilder på allt vi gjort.

 

IMG_8503

När vi kom hem så rev jag ur väskorna och satte igång tvättmaskinen. Dottern hade städat innan vi kom hem, så skönt! Sen fick jag lov att jobba i några timmar innan jag kunde landa i tv-soffan.

 

IMG_8505

Jag kommer bara jobba några timmar under dagen. Ligger lite efter med saker här hemma, har kurs tre dagar denna vecka, dop på lördag och sen är det en speciell dag på söndag. Och denna speciella söndag kräver lite förberedelse.

 

IMG_8504

Mysigt att jag hann fixa lite nya växter förra helgen. Så en liten tjuvstart på advent gav en extra mysig känsla att sätta sig framför Allt för Sverige.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  16 november, 2015 at 08:24

  Sköööönt!
  Hoppas du hinner komma ikapp dig lite då.
  Jag bestämde mig i frredags för att ta semester på onsdag, så det är min komma ikapp dag denna veckan…
  Ha de!
  Kram Anna

 • Reply
  Helen
  16 november, 2015 at 01:30

  Vad fint och mysigt du har, hoppas du hinner med vas som tänkt. Såg att du varit iväg på massa festligheter :)) hoppas din helg varit toppen! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.