livet

TYP ÖVERKÖRD AV EN ÅNGVÄLT

 

IMG_9480

Äntligen har jag kommit ut på andra sidan av ett migränanfall och sitter här och softar i soffan. Det var riktigt länge sen jag hade ett anfall som gör att jag behöver hänga över toalettstolen. Men nu var det dags.

 

IMG_3751

Jag brukar oftast veta vad som triggat anfallet eftersom jag brukar få det av olika födoämnen, men nu har jag ingen aning. Jag jobbade som vanligt, tog en löprunda som vanligt, åt som vanligt. På eftermiddagen började det flimra framöver ögonen och sedan fick jag värken from hell i halva huvudet. Fem timmar senare har det försvunnit. Nu känner jag mig som typ överkörd av en ångvält, men är glad att anfallet är över.

 

IMG_3747

Jag hoppas att det inte blir lika regntungt imorgon eftersom vi ska åka på granhuggarmys med brasa och glögg.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kristin/onlyfemale
  19 december, 2015 at 07:13

  Usch! Hoppas du mår bättre nu.

  Kram

 • Reply
  Milla
  19 december, 2015 at 11:27

  Hu! Jag har upplevt nåt liknande precis. Låg hela dan igår däckad efter vårt julbord. Glömde dricka kaffe o imorse var huvudvärken förlamande. Men lite kaffe, illamående och kaffe igen så gick det över. Nu behöver kroppen restart och julen har inte ens börjat… Kram!

 • Reply
  Camilla
  19 december, 2015 at 03:25

  Julen brukar ju kunna vara migrän-framkallande har jag hört ryktas… Hoppas du håller dig pigg nu och att ni får en fin jul!

 • Reply
  Kicki
  20 december, 2015 at 05:24

  Usch och fy! Migrän är riktigt illa. Jag tillhör dem som slipper detta elände, men har flera runt mig som tampas med skiten mer eller mindre ofta. Jag hoppas att du har gjort ditt nu så att julhelgen får bli perfekt för dig och dina. En riktigt GOD JUL! Kram <3

  • Reply
   Lena
   27 december, 2015 at 09:44

   Tack och lov är det väldigt sällan numera!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.