umgänge

HUVUDSTADEN VAR SÅ LUGN DÅ JAG GLED IN

 

IMG_0037 IMG_0040

Huvudstaden var så lugn då jag gled in strax före nio i morse.

 

IMG_0038

Det var nästan så jag funderade på om jag missat några viktiga nyheter om att man inte skulle vistas där över huvud taget.

 

IMG_0043

Jag hittade en parkering ganska snabbt och tittade efter en automat. Fick lov att titta på två skyltar och en parkeringsautomat för att försäkra mig om att jag såg rätt. Till sist kom det fram en kvinna och sa att det var gratis att parkera lördag-söndag. Helt otroligt!

 

IMG_0041

Eftersom jag hade tagit till lite köra-vilse- och halkmarginal så var jag lite tidig till min frukost-date. Jag gick ner till vattnet och fotade lite. Det är så vackert på Kungsholmen. Till och med då himlen tyngs av tunga moln.

 

IMG_0039

Mälarpaviljongen

Efter en kort stund var det dags att gå till cafét där vi stämt träff, jag och Lotta. Och hur var den då, dejten? Den överträffade alla mina förväntningar och mer därtill. Men det får ni höra mer om i morgon. Nu invaderas huset av ungdomar eftersom dottern ska ha farewell party. Vi själva stänger in oss i sovrummet och har tv-häng och vrider upp volymen.

Ha en trevlig lördagskväll!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.