livet

PLUGGA I USA – DOTTERN ÄR NU PÅ VÄG

 

Nu har vi lämnat dottern på Arlanda. Hon är nu på väg för att plugga i USA igen. Hon ska fortsätta plugga kurser inom film production.

Den här gången kändes det inte riktigt lika jobbigt att lämna som förra gången. Den här gången avgick flyget i tid, hon kommer fram på dagen och hon har sin roomie, som hon bodde med förut, på plats. Förra gången kändes det som att vi skickade henne till ett svart hål.

 

IMG_2157

Bild på dottern i Santa Barbara, California, 2014

Kurserna som hon valt är Documentary filmmaking, Computer animation och Producing for motion picture. En kurs till ska väljas senare. Jag är så glad för hennes skull. När vi sett några filmer som de producerat så förstår vi att många föräldrar som är i filmbranschen har barn som går den här utbildningen. Riktigt bra kvalitet trots att det bara är på utbildningsnivå.

 

IMG_2199

Bild på dottern i Santa Barbara, California, 2014

Förutom att hon lär sig massor om filmproduktion så är det en gigantisk resa rent personligt. Det kändes som hon gjorde en personlig utveckling på tre år förra läsåret då hon var där. (Är du nyfiken på mera runt att plugga i USA så kan du kolla in den kategorin här i högerkanten).

Sen får hon ju vara med om galet coola saker. Vi får väl se om hon även denna gång skickar bilder mitt i natten till oss då hon är hemma hos en stor kändis i Hollywood.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Annika
  15 januari, 2016 at 07:07

  Så spännande för henne! Min Amalia är ju i USA på Highschool. Hon har precis bytt värdfamilj och det har varit kaotiskt. Men jag är stolt över henne hur hon klarat allt. Som du skriver så växer de otroligt mycket personligen. Hoppas att det går bra för M där borta, hon känner ju till allt nu. Men jag förstår ändå att det är jobbigt för mammahjärtat även om det känns lättare denna gång.Vacker är hon också!! Ha en fin dag. Kram Annika

  • Reply
   Lena
   16 januari, 2016 at 08:08

   Vad modig hon är! Och duktigt som tar hand om sig, och byter familj om det inte funkar! Tufft. Riktigt tufft!

 • Reply
  home2tiny
  15 januari, 2016 at 10:01

  Förstår att det känns i mammahjärtat, jag själv tyckte det var jobbigt när store F bara var i Norge…. Men vilket äventyr för din dotter och så mycket hon får vara med om. Kommer ni att hälsa på denna gången med? Fin fredag till dig vännen. Kramisar Tina

  • Reply
   Lena
   16 januari, 2016 at 08:09

   Ja, det känns jättekonstigt och jobbigt. Men jag vet att det är bra för henne att göra det här, så på det viset känns det bra. Vi har inte bestämt ännu om vi åker igen. Vi får se.

 • Reply
  AngelicasVärld
  15 januari, 2016 at 06:32

  Förstår att det känns i mammahjärtat!! Men vilken härlig tid för henne!! Så roligt att hon får chansen att plugga utomlands! En enorm erfarenhet – du får åka å hälsa på! Jag kan följa med å bära packning 😉

  En härlig fredag önskar jag dig!

  • Reply
   Lena
   16 januari, 2016 at 08:11

   Det är verkligen enorm erfarenhet. Det märkte vi förra gången. Haha, du får gärna hänga med och bära packning. Det brukar tendera att väga en del 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.