trädgård

TRÄDGÅRDPLANER FÖR VÅREN

 

Häromkvällen när vi satt ute så planerade vi vad som behöver göras i trädgården i vår. Det är ju inte långt kvar nu tills man kan sitta där ute och njuta!

 

IMG_6216 pool x

IMG_2598 stol xx

Eller behöver och behöver. Inget behöver ju göras egentligen. Men saker vi typ, behöver göra. Olja utemöblerna, så klart, som syns på bilden. Det där slitna flammiga, som jag gillar, kommer ju att fortfarande vara kvar, men de behöver oljas för att inte spricka. Det gigantiska trädäcket behöver få ny olja  på sig även det, efter att det tvättats. Måla ”lådan” till tuija-häcken (14 meter långt), lägga på täckbark runt häckplantorna och i rabatten med vinrankor, göra en stor plantering med perenner och stensättning.

Vi har upptäckt att linern har fått ett litet snitt och därför släpper ut lite vatten. Så vi behöver vi pumpa ur poolvattnet och laga linern eller byta till en ny och städa poolen efter vintern (om vi inte köper ny liner). Mycket lek, stoj och partaj sätter sina spår.

 

SONY DSC

IMG_0517 pool x

När mellansonen var här med en kompis och bytte däck så hjälpte de till att flytta bort poolplåtarna. Yaayyy, ett steg närmare poolsäsongen!

Det låter ju som rätt mycket på att-göra-listan, men tänker man efter så är det nog inte så många timmar effektiv tid. Om man betar av strukturerat och målmedvetet lite då och då, så får vi nog en vilsam semester också!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  18 april, 2016 at 07:00

  Så fint ni har det i er trädgård! Vi är sugna på att skaffa pool, men har inte bestämt oss för vilken variant vi skall välja. Är ni nöjda med liner-varianten? Kram Camilla

  • Reply
   Lena
   19 april, 2016 at 08:14

   Vi är absolut nöjda. Nackdelen är ju så klart att den kan spricka om man missköter sig 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.