trädgård

FUCHSIA ÄR EN AV MINA FAVORITER I TRÄDGÅRDEN

Fuchsia är en riktig favorit i trädgården för min del. Dels för att den är fin såklart, men också för att den är tålig och blommar länge. Vad kan bli bättre, liksom?

Jag brukar köpa en sån varje vår och sen håller den sig fin hela sommaren. När vi köpte plantor i maj så hade de inte kommit ännu. Vi var liiite för tidiga. När sen mamma och pappa kom på besök nån vecka senare, så hade de med sig en kraftig och fin. Snacka om mitt i prick!

Fuchsia är en favorit
Fuchsia är en favorit

Jag har haft såna hängandes under ett paviljongtak en hel sommar. De behöver alltså ingen sol alls. Och den här, den står i gassande sol hela dagen. Helt perfekt blomma! Jamen jag sa ju att Fuchsia var en favorit.

Igår hade vi besök av bonusdottern och hennes sambo. Vi grillade och hade trevligt. Lite senare kom svärisarna över och satt med oss en stund.

Nu är det dags att göra sig i ordning för att beta av veckans sista arbetsdag innan vi kan ta helg.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.