trädgård

MEN HALLÅ, FATTAR DE INTE HUR MYSIGT DET ÄR?!

 

Så var denna helg nästan till ända. Jag skjutsade in äldsta sonen till Uppsala-bussen efter frukost i morse. Han skulle hem och fortsätta jobba med sitt exjobb. Mellansonen åkte hem efter middagen igår.

 

IMG_3125 lounge x

Har pysslat och fixat lite ute. Tvättade en vägg i pentryt i båten med målartvätt. Vi behöver stryka på ny färg där och innan dess var väggen i stort behov av rengöring. Färgen finns hemma  så det är bara att attackera. Sen har jag klippt gräs, oljat lite mera av trädäcket och pysslat lite. En skön dag. Sakta men säkert blir vi klara.

 

IMG_3126 ljusslinga x

Några nya ljusslingor från Granit kom med posten i veckan. Jag har köpt från Ica Maxi tidigare, slingor med mellanstora lampor, men de har gått sönder efter vintern ute. Jättefina, men det var helt hopplöst att få fatt i nu. När man frågar så får man ett lite konstigt leende och svar som ”nä, ljusslingor det har vi bara till jul”. Men hallå, fattar de inte hur mysigt det är med såna även på sommarkvällar!? Så nu fick det bli såna här. Kanske vi får fixa dimmer till dem.

 

IMG_3124 lounge x

Några till växter har fått flytta ut och några nya kuddar från Rusta är på plats.

Och kanske kanske blir det ett premiärdopp efter middagen. Temperaturen är faktiskt uppe i 30 grader nu, så vad har vi att skylla på. Att det är mulet och lite småblåsigt är ju ingen ursäkt när det är så skönt i vattnet.

Ha en skön söndagskväll!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Camilla
  23 maj, 2016 at 07:06

  Skönt att det finns fler som förstår sig på ljusslingor året om! 🙂

  • Reply
   Lena
   24 maj, 2016 at 06:03

   Eller hur, haha!

 • Reply
  Paulina Gunnardo
  31 maj, 2016 at 01:30

  Oj, så mysig uteplats! Njuter bara av att titta på den 🙂

  • Reply
   Lena
   31 maj, 2016 at 08:06

   Åh, tack! Vad roligt att du gillar det du ser! Vi är jättenöjda!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.