trädgård

TIPSAR OM BRA TRÄDFÄLLARE I MÄLARDALEN

Här kommer ett kanske udda tips, men jag vill verkligen rekommendera bra trädfällare eftersom vi var så nöjda. Upplands träd och markservice vet hur man ska få nöjda kunder.

Det togs ett beslut om trädfällning efter mycket om och men. Jamen man fäller ju inte björkar hur som helst. Det krävs ju rätt mycket eftertanke.

Bra trädfällare tänker på säkerheten
Bra trädfällare tänker på säkerheten

En offert begärdes in och vi gjorde en beställning på jobbet. De hörde av sig snabbt och meddelade när de planerade att komma.

De kom på pricken när de sagt att de skulle komma. Jamen bara det förvånade ju. Hur många entreprenörer kommer enligt överenskommelse?!

När det gäller höga träd som står trångt vill man ju gärna ha proffshjälp så man inte äventyrar nåt. De här killarna visste verkligen vad de gjorde. En av dem svingade sig lätt upp, med hjälp av säkerhetslinor och stolpskor (eller vad det kan tänkas heta). Den andra killen gick nedanför och höll koll på gatan så ingen kom i vägen. Och han släpade undan grenar som vi sen tog hand om.

Gren efter gren trillade ner på marken. Till sist var det inte mycket kvar 🙂 Killarna var jättetrevliga och förklarade för oss på ett pedagogiskt sätt hur det funkar med röta och varför. Och vi insåg att det faktiskt kan vara bra säkerhetmässigt att fälla träd. Trots att trädet ser fint ut.

Bra trädfällare är skickliga yrkesutövare
Bra trädfällare är skickliga yrkesutövare

Det kändes som att de hade ett stort säkerhetstänk både för omgivningen och sig själva. De verkade verkligen gillade sitt jobb och hade en yrkesstolthet. Sånt gillar jag.

Nästa gång du är i behov av bra trädfällare i Mälardalsregionen så kan du vända dig till Upplands träd och markservice. De skickade snabbt en offert, svarade snabbt på telefon och mail, de kom när de sa att de skulle komma, de gjorde det de lovat, de gjorde ett snyggt jobb, gav ett professionellt intryck och var dessutom jättetrevliga. Tjaa, vad mer kan man säga.

PS. Bäst att tillägga att inlägget inte är sponsrat alls. Jag blev bara så glad att ha träffat på entreprenörer som jag är nöjd med från start till mål.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.