livet

TRÄD I KVÄLLSSOL

 

Det är nåt speciellt med träd i kvällssol, tycker jag. En känsla av ett härligt lugn på nåt sätt.

 

IMG_2811 träd i kvällssol x

Vi fick en fantastisk kväll. Ja, dagen var ju fin den också, men det är svårt att njuta av den på andra sidan ett kontorsfönster. När jag kom hem från jobbet så svidade jag om till arbetskläder direkt. Då menar jag inte mina vanliga arbetskläder jag har på jobbet utan mina kläder som är fulla med målarfärg.

Då, när jag kom hem, då var mellansonen redan här och igång för fullt med gräsklippare och trimmer. Han gjorde så fint, helt på eget initiativ! Så värdefullt för oss! Dottern och pojkvän åt middag i stan, men gjorde oss sällskap vid bordet för en mysig pratstund!

 

IMG_2810 träd träd i kvällssol x

Jag har några kvällar i veckan tvättat trädäcket och sedan har jag börjat olja. Det tar en vansinnig tid. Så kan det gå när man tycker att det är en bra idé med ett stoooort trädäck. Jag längtar så tills det är klart så jag kan börja piffa!

 

IMG_2809 träd i kvällssol x

Jag har hunnit olja några områden så jag kan börja ställa ut lite möbler idag i alla fall.

Det blir inte mycket till helgvila denna långhelg. Vi ska på kalas i Spånga (Sthlm) hos syrran och på lördag-söndag så blir det ett mysigt dygn i Sthlm med vänner. (Och det är ju så klart jättetrevligt, så jag klagar inte på nåt sätt). Däremellan är det olja träddäck som gäller. Men givetvis blir det lite fika- och middags-mys i solen också!

Vad har ni för er?

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.