livet

HELGEN HAR STARTAT

 

Helgen har startat! Under den första arbetsveckan efter semestern har jag lyckats behålla lugnet.  Känns bra!

 

IMG_5436 x

Det var tänkt att vi skulle träna tidigt i morse. När klockan ringde så konstaterade jag att nä, jag måste sova mera och stängde av klockan. Och när jag känner så, då är det verkligen så. Lite vanlig trötthet eller om latmasken försöker ta över brukar jag inte bry mig. Har jag bestämt mig för att träna så gör jag det. Men som sagt, i morse blev det sovmorgon.

När kvällen kom orkade ingen heller laga middag, så vi gick ner till kvarterskorgen vid sjön. Jag, maken och mellansonen (som hjälpt till med lite båtmeck). Vi toppade med en ostbricka i loungen och Sommar i P1 med Edward Blom. Japp, så kan en fredag också se ut.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Maria
  6 augusti, 2016 at 03:29

  Lät som en skön fredag, tycker jag!
  Nu har jag läst ikapp här hos dig igen. Vad flitiga ni varit med båtåkandet! Härligt! Säger jag, som inte alls skulle kunna semestra på båt och vara ute på vatten så där länge… Landkrabba är vad jag är 😉
  Snygg klocka! Håller med om att den är somrig!
  Vilka fina bilder från Sala, där har jag däremot bara åkt igenom, typ… Så tack för tips 😉
  Ha en fortsatt fin lördagskväll!
  Kram/Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.