livet

BLOSSA 16 ÅRETS GLÖGG

 

Alla som har smakat årets glögg, Blossa 16, räcker upp en hand!

 

img_6901-blossa16

Ja, så här ser den ju ut, årets glögg. Vi beställde första dagen det gick att beställa, som de glöggälskare vi är, och vi har fått i oss första flaskan. Vi tände upp en brasa och satte flaskan framför för att få några sköna stämningsbilder, innan vi ens öppnade den.

 

img_6897-blossa16

Visst är flaskan snygg! Designad med inspiration från skogen och guldet från lägerelden. Runt omkring dansar hjort, järv och björn. Och själva innehållet då? Glöggen är baserad på bland annat kråkbär och björksirap.

 

img_6902-brasa

Och vad tyckte vi då? Vi tyckte båda två att det var en god vinterdryck att avnjuta framför brasan. Kanske lite tunn i smaken, men god. Den smakade inte glögg för fem öre, men det brukar ju inte årgångsglöggen göra visserligen. Innan jul och advent kör vi med den här vinterdrycken och till advent blir det som vanligt den gamla hederliga starkvinsglöggen från Blossa.

Här kan du läsa om vad vi tyckte om Blossa 15 och här Blossa 14.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin Härjegård
  12 november, 2016 at 07:34

  Åh! Bara detta att få dricka glögg igen. Vi premiärdrack också idag. Härligt!

  • Reply
   Lena
   19 november, 2016 at 09:20

   Så gott! Älskar glögg!

 • Reply
  Diana
  13 november, 2016 at 08:26

  Låter spännande kram

  • Reply
   Lena
   19 november, 2016 at 09:21

   Ja, det är en riktigt spännande smak!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.