resor - långa & korta

IBLAND HAR JAG FÄRGGLAD KLÄNNING OCH HÄNGER PÅ SLOTT

Jag har inte alltid svarta funktionskläder och håller till i skogen. Ibland har jag färgglad klänning och hänger på slott också. Åtminstone när det vankas morsdagsbrunch på Steninge slott.

 

IMG_9851 steninge

Mina barn var hos mig i torsdags. Den här dagen hängde jag med syrrans familj, våra föräldrar och svågerns föräldrar.

 

IMG_9790 Steninge slott

Steninge slott

Jag passade på att vara där lite tidigare så att jag skulle hinna fota lite. Dock var parken stängd till en början.

 

IMG_9795 Stenladan IMG_9806 stenladan IMG_9804 stenladan

Restaurangen är i den så kallade Stenladan. Så vacker byggnad!

 

IMG_9807 stenladan IMG_9808 stenladan IMG_9809 stenladan IMG_9814 stenladan IMG_9815 stenladan

Intill ladan finns en liten handelsträdgård. Jättefin! Växterna såg ut att vara av jättebra kvalitet. I den ena halvan av ladan fanns fin ”utredning” för trädgården också. Övervåningen på ladan rymde hemtextil och kläder från Gant och Barbour m m. Riktigt trevligt ställe.

 

IMG_9793 Stenladan

Stenladan

Jag hann kolla runt en hel del innan alla kom och innan det var dags att gå in.

 

IMG_9818 stenladan

Det var extremt mörkt där inne så det här är den enda bilden som blev nåt att ha. Tyvärr, för det var jättefin inredning. Det var en jättegod brunch som serverades.

 

IMG_9855 steninge IMG_9858 steninge

Parken hade öppnat medan vi åt så vi passade på att gå ner till vattnet. Självklart måste jag tvinga svågern att ta några nördbilder till bloggen också. Bara för att visa att jag kan klä mig i lite annat också, nu för tiden, 🙂  Trots att det var blåsigt vid sjön så var det otroligt varmt. När jag kom hem vid halv fyra visade termometern på 26 grader! Så härlig dag!

Efter 2,5 timmes socialt umgänge och mycket ljud i lokalen så rullade jag trött hemåt. Vi fick en trevlig eftermiddag tillsammans. Det är huvudsaken. Vila kunde jag ju göra hemma sen! Mera om slottet kommer senare.

Må bäst!

You Might Also Like

9 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.