livet

EN SKÖN SOMMARKVÄLL I PARKEN

 

Hörrni! Vilken härlig sommardag det var i går. En sommardag som toppades av en skön sommarkväll i parken.

 

Några timmar på dagen tillbringades hos mina föräldrar på landet. Självklart kommer det bilder från dagen senare. Strax efter att jag kom hem kände jag myror i benen eftersom jag suttit stilla nästan hela dagen, så jag tog en liten tur.

 

Jag tog först en liten sväng runt i stan. Sen stoppade jag ner en liten skvätt vin och en bok i ryggan och gick till parken i närheten.

 

Det är väldigt få som njuter av denna park, trots att den ligger i stan. Folk använder den mest som transportsträcka. Det finns ett antal cykelvägar kors och tvärs som nyttjas flitigt. Men de stora gräsytorna och alla picknickbord är ofta orörda. Märkligt, säger jag som älskar att vara där!

Jag klagar INTE! 😉 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.