resor - långa & korta

PÅ LÖRDAG BÄR DET AV TILL NEW YORK

Tänk att det bara är några dagar kvar tills vi åker till New York. Äntligen ska mitt USA-beroende få stilla sig lite. Och tänk att det blir en vecka denna gång. Har bara varit där några dagar varje gång, men nu blir det en hel vecka!

 

Här skriver jag lite mera kring varför jag och de vuxna sönerna åker. Snart får vi gå där mellan till synes ändlösa fasadväggar och neonskyltar. Känna doften av USA. Slänga några ord med butikspersonal. Iaktta människor. Dricka Budweiser eller Michelob. Gå i Central Park bland joggare, kostymklädda portföljbärare, yogautövare och barnfamiljer på picknick.

 

Åka upp i Topp of the Rock för att få bästa utsikten över Central Park åt ena hållet och Empire State Building åt andra hållet.

 

Att koppla av. Att umgås med sönerna och ha all tid i värden. Gå in i butik efter butik för att konstatera att det inte finns nåt att shoppa som jag vill ha. Höra en blandning av en kolossal mängd språk. Lyssna på gatumusikanter. Titta på den ena konstiga klädseln efter den andra. Åka Hop-on-hop-off-buss.  Äta pannkakor med lönnsirap på Pancake house. Dricka äckligt amerikanskt kaffe.

Det. Det är New York för mig. Och som jag ser fram emot den här resan!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  4 september, 2017 at 11:27

  Åh vad roligt det låter. Älskar New York. Hoppas ni får underbara dagar.
  Kram
  Maria

 • Reply
  Karin - vackertnaturligt
  5 september, 2017 at 05:32

  Åh, det låter helt underbart! Ha ha, förutom kaffet då 😉

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.