hälsa & friluftsliv

FÖRSÖKER TA HAND OM MIG SJÄLV

Jag försöker ta hand om mig själv bättre numera, än vad jag gjorde tidigare. Jag har visserligen alltid, mer eller mindre, försökt träna regelbundet och stoppa i mig hyfsat bra mat för att må bra.

 

Kost

 

Men nu tränar jag oftare och äter mestadels vegetarisk kost. Som det här, t ex. Rödbetsspagetti, parmesanost, ruccolasallad och pinjenötter. Det var riktigt gott! Mår så bra av vegetarisk mat. Vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker att jag känner mig piggare och fräschare i kroppen. Självklart bidrar också träningen och att jag kopplar av mera nu. Och håller koll på stressnivåerna.

 

Träning

 

Försöker ta hand om mig själv bl a genom yoga

Försöker ta hand om mig själv bl a genom yoga

Hålla koll på stressnivåerna gör man lätt med yoga. Här är jag påväg till veckans pass igår kväll. Hörrni, tänker ni på att använda reflexväst då ni är ute i mörkret?! Också ett sätt att ta hand om sig.

Så, bra kost, träning, vandring och låga stressnivåer är mitt sätt att försöka ta hand om mig själv. Vad är ditt sätt?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  12 oktober, 2017 at 06:15

  Ser jättegott ut! Hur gör man rödbetsspagetti? Bara strimlad?

  • Reply
   Lena
   13 oktober, 2017 at 04:10

   Man köper färdigt i påse 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.