livet

MOLNEN HÄNGER VID FOTKNÖLARNA

 

Idag hänger verkligen molnen vid fotknölarna. Tidigare i morse var det en ganska cool dimma som låg över takåsarna när jag tittade ut genom fönstret, men nu är allt en jämngrå massa. Tur att löven lyser upp.

 

Jag har tagit en jättelugn morgon i sängen. Åt frukost, tittade på nyheterna, surfade runt lite.

 

Snart ska jag gå och lämna tillbaka ett par byxor som jag köpte härom dagen. Hittade två par som fick följa med hem, men när jag provade hemma så insåg jag att det ena paret inte satt perfekt så de får inte stanna. Japp, jag låter bara saker som jag känner är perfekta få stanna. Sååå onödigt för miljön och plånboken att ha en massa okej-då-det-får-duga-saker som bara ligger i ett skåp eller hänger i en garderob!

 

Vackra vallmokapslar att ha länge!

Vackra vallmokapslar att ha länge!

Och efter det blir det nog ett gympass och senare i eftermiddag ska jag på kalas hos exmaken. Jodå, det blir nog en bra lördag det här också, trots att molnen hänger vid fotknölarna!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.