livet

HEMMA-JOBBAR-FREDAG

Jamen då kör vi väl en hemma-jobbar-fredag igen då! Galet skönt att kunna göra det lite då och då.

 

Antingen går jag till gymmet då de öppnar halv sju, äter frukost, duschar och sätter mig sen vid datorn i vanlig tid. Eller så tar jag en liten sovmorgon, kanske tar frukosten i sängen och bara tar det extra lugnt. Eller så gör jag som idag. Sätter mig vid jobbdatorn extra tidigt för att kunna bomma igen den extra tidigt.

 

De här bilderna är från Vattenparken, som så många andra bilder jag visat. Det blir lätt så när man har en härlig oas ett par minuter hemifrån!

 

Små sjöar, fikabord, slingrande stigar, buskar, träd och härliga ängar finns här och där. Visst låter det härlig!? Och ändå är det så få som nyttjar parken. De flesta går eller cyklar bara rakt igenom!

 

Får se om det blir nån tur där i helgen. Nån tur nånstans lär det iallafall bli. Och lite hemmafix. Har ni nåt speciellt planerat? Berätta gärna, jag är så nyfiken.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    mittgodastefinaste
    4 mars, 2018 at 02:01

    Jag vill verkligen bli bättre på att jobba hemma! Ibland kan det vara svårt att koncentrera sig… man ska bara lägga i en maskin tvätt, bara hänga en annan maskin tvätt, bara plocka i och ur diskmaskinen…. Men jag skulle behöva göra det ibland, oftare. Bra att byta fysisk miljö!

    Kram Jenny

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.