livet

EN AV DE BÄSTA DAGARNA

Igår var det verkligen en av de bästa dagarna på länge. Inget revolutionerande hände utan jag mådde bara så bra.

 

Jag stöp i säng tidigt kvällen innan och sov som klubbad, så jag vaknade utvilad. Dagen började med en promenad genom en av Enköpings parker på väg till läkarbesök. Underbar värme och härlig grönska. Bara det gör en ju på gott humör.

 

Jobbade sen hemifrån eftersom jag inte får köra bil på några timmar efter ögonundersökningen. Passade på att njuta av en god lunch i solen på balkongen!

 

När arbetsdagen var slut ville jag förstås njuta av det härliga vädret och kände samtidigt att jag ville träna. Jamen vad kan passa bättre än en löprunda!? Tryckte i mig en banan och bytte om.

 

Det var första löprundan på hur länge som helst, men ändå gick det huuuur bra som helst. Förr har jag typ dött efter 300 meter, men nu sprang jag hela vägen så när som på ett par korta stopp.

 

Endorfinerna, adrenalinet, energin och lyckan pumpade runt i blodet och svetten rann! Jamen ni ser ju hur glad jag ser ut. På bilderna har jag kanske sprungit två tredjedelar. När jag kom in sen så dröp svetten om mig. Det droppade ner på glasögonen och det rann längs ryggraden. Kanske inte helt optimalt att löpträna när det är närmare 30 grader!

 

När jag sen ätit hade jag inte fått nog av det härliga vädret. Jag tog en liten kort prommis till parken igen för att njuta av de sista solstrålarna för dagen.

Så kan en av de bästa dagarna se ut, om ni frågar mig!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.