hälsa & friluftsliv

KLIPPHÄLLAR MED VACKRA MÖNSTER OCH HEMLIG HISTORIA

Har ni tänkt på hur vackra klipphällar är? Och har ni tänkt på vilken väl dold historia de bär på!

 

Vissa har mönster som ser lite sträva ut…

 

Klipphällar med vackra mönster och hemlig historia

Klipphällar med vackra mönster och hemlig historia

Vissa har mönster som ser mjuka ut…

 

Vissa har mönster som ser böljande ut…

 

Vissa har mönster som ser släta ut…

 

Alla har de funnits där i så svindlande många år att det inte går att föreställa sig! Tänk vad de varit med om. Allt från piskande snöstormar till värmande sommarsol. Allt från landstigande vikingar till badande barn i nutid. Det är så spännande att tänka sig vad som kan ha skett just precis där. Där just jag satt just då!

Det är sånt jag funderar på då jag är ute på en tur. Eller tittar på annat från naturens vackra skapelser.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ulrica
  10 juli, 2018 at 06:56

  Ja, det är så härligt att tänka sig in i vad som hänt, jag brukar göra det när jag går i gamla slott eller på en grusväg i skogen. Tänk om det gick att få uppleva som åskådare :).

  Härliga bilder!!
  Kram

  • Reply
   Lena
   10 juli, 2018 at 10:05

   Man vill så gärna veta!

   Tack, vännen!

 • Reply
  Sallys hus
  10 juli, 2018 at 07:11

  Hallå där…du är ju så söt när du tänker på sånt där som vi vanliga dödliga liksom inte kommer på att tänka på… som tex vad en klipphäll varit med om…det ska jag verkligen tänka på nästa gång jag träffar på en…;) Fast jag håller med om att det verkligen på riktigt ÄR fascinerande att tänka på vad som utspelat sig för flera hundra år sedan på just den plats man befinner sig…

  Å btw så tror jag aldrig jag kommenterade hur fint du dekorerade i tältet…stora fester är ju så himla roligt.
  Å skönt att höra att du blev frisk till sist….jag börjar själv misströsta och undra om det ska va så här reste av livet…;)
  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

  • Reply
   Lena
   10 juli, 2018 at 10:06

   Visst är det fascinerande!

   Tack! Visst är det kul med fester!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  10 juli, 2018 at 07:41

  Klippor är fina! Vi badade alltid på klippor när jag var liten. Skönt att du kommit in på vår blogg igen. Sååå konstigt! Och ja, gårdagens inlägg var om vår vandring i Bohemian Switzerland. Fantastiskt vackert!

  • Reply
   Lena
   10 juli, 2018 at 10:07

   Måste läsa ikapp mig hos er!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.