livet

ENKÖPINGS GRÖNSKANDE PARKER

Enköpings grönskande parker är vida berömda. De är nåt utöver det vanliga.

 

Härom dagen, då jag jobbade hemifrån, fick jag tillfälle att ta en kort prommis i en av dem och en bit in på en slinga som jag brukar gå. Bilderna i just det här inlägget är långt ifrån rättvisa när det gäller parkernas skönhet eftersom de är bara från utkanten.

 

Jag blev förvånad över hur frodigt det var trots all torka som varit. Och trots att kommunen drog ner på daglig vattning till att vattna tre gånger i veckan, för att spara på vatten. Den 1 september är det Trädgårdsdagen här i Enköping. Det är ett event som innehåller utställningar, föreläsare och ”Smaka på Enköping” förutom att man självklart kan strosa runt i alla fantastiska parker. Och det är gratis inträde. Denna dag brukar locka 15000 besökare. så det är väldigt poppis.

 

Jag trodde att jag skulle få se en massa gulnade blad då jag kom in i skogen, men icke.

 

Igår kväll hade vi en riktigt mysig soft hemmakväll. Vi åt middagen utomhus även om det började regna. Lite vatten är väl inget att oja sig över, brukar jag resonera. Och regnet slutade snart. När mörket fallit tände vi en eldkorg och satt ute till midnatt.

Och nu ska jag sätta fart för nu är det en roadtrip på g! Ha en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.