livet

SHOPPING OCH BARNKALAS

 

Efter en lugn morgon och förmiddag igår så åkte vi till Barkarby outlet utanför Stockholm, för lite shopping. Det viktigaste målet med besöket var att köpa en present.

 

Vi hittade det vi skulle rätt snabbt och sedan hann vi med att kolla runt lite åt oss själva. A hittade en jättefin dunjacka från Bergans och jag hittade en snygg och användbar fritidsjacka från Norröna. Den är gjord som skidjacka, freeride-jacka närmare bestämt så den gick ner lite längre över rumpan. Jag har tänkt använda den som vandringsjacka vintertid. Med tanke på att ordinarie pris varit 6500 kr så borde det rimligen vara en bra jacka. Det bästa är att den har en design som även kan funka med jeans och kängor på stan också. Sånt gillas!

 

Hur som helst. Barnkalas var nästa anhalt. Syrrans lilla fröken hade bjudit in till 9-årskalas.

 

Lilla damen hade önskat att få bjuda på köpe-tårta. Hon valde denna White dream helt utan vetskap om vad den innehöll. Men det visade sig vara ett bra val. Den smakade verkligen som en dröm! Och det viktigaste, hon var själv nöjd. Dessutom var hon överväldigande glad över alla presenter. Som vanligt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.