livet

KRASCHLANDADE EFTER EN GALEN VECKA

 

Igår kväll kraschlandade vi verkligen efter en galen vecka. Vi har jobbat långa dagar och med högt tempo båda två. Jag som brukar försöka jobba hemifrån på fredagar var tvungen att åka till jobbet och dessutom jobba extra länge.

 

Så fort vi kom innanför dörren sprang jag runt och tände ljus och satte på musik. Jamen man måste ju få till fredagsmyset fortast möjligt liksom. Jag föreslog ett litet glas rom på balkongen innan middagen.

 

När man är trött blir man ju lätt lite frusen så vi svepte in oss i varsin lurvig pläd och tände lyktor. Så mysigt att bara varva ner och prata om dagen. Härligt att fånga stunden när man har möjlighet. Vi lagade sen mat tillsammans, åt och softade en stund i soffan innan det var dags att krypa i säng. Jag tror vi båda somnade innan huvudet nådde kudden. Typ.

 

Efter en god natts sömn blir det en lugn förmiddag. Sen ska vi göra oss i ordning för att fira mammas 75-årsdag hemma hos dem i Uppsala. Och därifrån kommer ingen hungrig. Det är en sak som är säker. Så i kväll blir det nog bara lite enkelt plock för att fylla på lite i magen.

Ha en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.