trädgård

EN RUNDA I EN FROSTIG TRÄDGÅRD

 

Äntligen kom det lite kyla och sol. Jag passade på att gå en liten runda i en frostig trädgård. Det var så vackert! Det är ju liksom lite svårt att fota vid den här tiden på året, så det gäller att passa på under helgerna.

 

Solen sken och det var så där lite krispigt i luften.

 

Det får gärna vara så här nu. Eller lite kallare och lite lagom med snö.

 

Det har varit full rulle i helgen. Vi hann lagom kvickna till på lördagsmorgonen tills det var dags att förbereda kvällens middag då A’s familj var hos mig. Vi varvade förberedelserna med en promenad i solen. Vi fick en jättetrevlig kväll och gästerna verkade nöjda. Hmm, och under stora delar av söndagen röjde vi. A diskade ett stort stort berg med disk (ja, ni vet, min diskmaskin pajade timmarna innan mitt födelsedagskalas) medan jag tvättade fönster. Jag försökte advent’a lite också eftersom vi inte kommer att vara hemma första-advent-helgen.

 

Och nu är det bara att bita tag i en ny vecka. En ny vecka som kommer att toppas med en myshelg i Stockholm. Det ser jag verkligen fram emot! Men först. Måndag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.