livet

IDAG ROCKAR JAG SOCKORNA

 

Idag rockar jag sockorna för att visa min ståndpunkt. Att rocka sockorna kan man göra för att hylla olikheter och människors lika värde, med koppling till människor med downs syndrom. Har man downs syndrom har man 3 exemplar av kromosom 21, därför är just 21/3 en bra dag att rocka extra mycket.

 

Jag rockar sockorna på mitt eget lilla vis. Det är ju egentligen tänkt att man ska ha olika sockor på sig för att visa att olika är bra. Men jag tvistar till det lite med att ha olika färger på samma sockor. Regnbågssockor. Regnbågsfärgade sockor som en flört till HBTQ-rörelsen. Mångfald är bra. Olika är bra.

Och det kommer jag att göra ända tills det är en icke-fråga!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sallys hus
  21 mars, 2019 at 10:36

  Hej heeeej… å vilket fint inlägg av dig och jag tycker dina strumpor passa fantastiskt bra i dag.. <3 Å sen tycker jag den där prickiga hunden…….åååå….jag tycker verkligen om den där prickiga hunden…;) Det är ju nåt med prickiga vovvar som får hjärtat att smälta….SÅ FIN!!! Njuter av dina fina naturbilder och känner att vi också måste komma ut snart. Å det där med löpsteg känner jag att jag behöver lära mig mer om.. Nu när jag har avrit sjuk har jag drömt att jag likosm flyyyyger fram genom skogen…haha…i verkligheten lunkar jag ju som en gammal gumma…. men det är långa steg och nåt med armarna som är hemligheten alltså..;) Ska googla på det tror jag….å öva jag med. Kraaaaaam o ha en fin dag!

  • Reply
   Lena
   1 april, 2019 at 08:32

   Haha, ja den där drömmen om att flyga fram känner jag igen! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.