livet

ÄNNU ETT TREVLIGT FÖDELSEDAGSKALAS

I förrgår var vi hos A’s syster på födelsedagskalas och igår var vi hos min syster på födelsedagskalas. Hennes man har fyllt år och skulle såklart firas.

Ännu ett trevligt födelsedagskalas
Ännu ett trevligt födelsedagskalas

Precis som hos A’s syster är det en genomtänkt, sparsmakad och smakfull inredning hos min syster. Gillar att smyga runt för att se om det dykt upp nåt nytt snyggt.

Och precis som förra kalaset så var det riktigt god mat. Svågern bjöd på sopplunch. En krämig svampsoppa med jordärtsskockachips och en libanesisk linssoppa med grönsakssalsa. Och sen en supergod kaka med grädde och jordgubbar. Mums! Men alltså, jag måste har legat av mig lite. Jag fotade runt innan maten var klar, men sen glömde jag att ta en enda bild till.

Å så va det måndag. En trött måndag. Jag brukar på senare år känna av sommartidsomställningen. Känner mig liksom jetlag’ad. På bara en timmes skillnad. Känns fånigt, jag som ändå är rätt morgonpigg. Men jaja, jag är uppe i alla fall och ska ladda för en ny arbetsvecka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.