hälsa & friluftsliv

TIDEN RUSAR

Tiden rusar och jag får panik. Jag vill hinna med så mycket, men hinner inte hälften. Jag vet inte riktigt vad som är bäst. Att tagga upp och stressa för att hinna med saker eller tagga upp och bli stressad för att man inte hinner med saker.

Jo, jag vet såklart svaret. Att göra det första, stressa för att hinna, är inte bra! Det har jag fått lära mig den hårda vägen. Det vet ju ni som hängt här ett tag. Men det kräver ett arbete för att inte bli stressad över att inte hinna med. Det kräver mentalt arbete varje dag.

Det är rätt mycket på jobbet, men jag försöker att hålla mig lugn och ta en sak i taget. Och tänka som A brukar göra, ”jag hinner det jag hinner, resten får vänta”. Och privat håller vi på att planera två resor. Det är ju såklart roliga saker, att planera en resa, men det kräver tid.

Ett bra sätt att hålla sig lugn är att ta sig ut i naturen. Tycker jag. Då åker axlarna ner och andningen går ner i magen. Fina grejer!

Och ikväll får jag ett efterlängtat besök. Som inte gör mig det minsta stressad. Det kommer att leda till att jag kan sätta check på ett par saker och jag får samtidigt en trevlig kväll. Det är jag säker på eftersom det alltid blir så då jag hänger med Ulrica! Hon ska hjälpa mig få ordning på ett par saker kring bloggen och fotandet. Och så ska vi förstås tjattra en hel del! Det ser jag fram emot.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  13 juni, 2019 at 08:11

  Lyssna på din A du, han verkar klok! Man hinner bara det msn hinner och kanske kan man faktiskt ta en funderare på vad som är viktigast, vad som faktiskt måste hinnas med. Någonting av det man vill hinna, kanske faktiskt bara är just sånt man vill hinna men som faktiskt kan läggas åt sidan?
  Ta hand om dig, men det tror jag du hör också! 🙂
  Kram/Maria

 • Reply
  Ulrica
  15 juni, 2019 at 08:19

  Jag håller med Maria här :). Men jag vet också att du är fenomenal på att känna igen dig själv och dina signaler så jag är inte direkt orolig, bara omtänksam! Och stort TACK för den mysiga kvällen, och att du löste problemet som gäckat så länge! Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.