resor - långa & korta

MORGONLÖPNING I MONTREAL

Morgonlöpning i Montreal var inte så tokigt. Inte alls faktiskt. När A åkte till kontoret drog jag på mig träningskläderna och drog iväg på en tur i närområdet kring hotellet.

Vi har haft hela helgen tillsammans här i Montreal, Canada, och myst runt. Checkat av sevärdheter, kopplat av med en drink, promenerat kilometer efter kilometer. Ja, sånt man gör när man är på semester helt enkelt. Jag ska självklart visa er vad vi hittat på. Men först delar jag med mig av morgonens löptur.

Jag sprang norrut från hotellet. Roligt att se olika bostadsområden. Jag hade spanat in en park en dryg kilometer bort och ville se om det var mysigt att hänga där.

Parc la Fontaine, Montreal
Parc la Fontaine, Montreal

Det var så härligt i morgonsolen. Ni som hängt här ett tag vet ju att jag gillar morgonlöpning. Och att jag älskar att ge mig ut tidigt, när jag är på resa, för att se staden vakna.

Morgonlöpning när den är som bäst!
Morgonlöpning när den är som bäst!

En liten sjö fanns i parken. Det gör ju det hela ännu mysigare.

Morgonlöpning i Parc de Fontaine i Montreal
Morgonlöpning i Parc de Fontaine i Montreal

Sprang runt där en stund innan det var dags att springa tillbaka till hotellet för en dusch och sedan ut för att äta frukost.

En stadig frukost efter morgonlöpning är alltid bra!
En stadig frukost efter morgonlöpning är alltid bra!

Idag är det strålande sol. Prognosen visar 25 grader.

Nu ska jag ut och ta vara på den här härliga dagen i väntan på att A kommer från jobbet. Det blir nog mest att chilla och njuta av solen. Har köpt en ceasarsallad, juice och vatten för att stoppa ner i ryggan.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  LA FONTAINE - PARKEN SOM BJÖD UPP TILL DANS - Gott för själen
  31 augusti, 2019 at 05:30

  […] jag ändå tänkt ta en löprunda på morgonen först så passade jag på att springa till parken för att se om det verkar vara ett ställe att hänga på. Fick ett lyckorus över både löpning, väder och miljö. Parken bjöd upp till dans skulle man […]

 • Reply
  Ulrica
  1 september, 2019 at 06:28

  Alltså, jag är djupt imponerad över alla dina rundor.. men å andra sidan så är det mest säkert så att du tycker att det är naturligt att springa medan för mig är det en megautmaning :). Men jag fortsätter att vara djupt impad ändå!! KRAM

 • Reply
  BOTANISKA TRÄDGÅRDEN I MONTREAL - Gott för själen
  2 september, 2019 at 05:30

  […] bara skulle vara där i 2-3 timmar, och eftersom jag var rätt mör i benen efter ett antal dagars löpträning och promenerande, så valde jag att inte gå in innanför grindarna. Det var fullt tillräckligt […]

 • Reply
  SÅ TYCKTE JAG OM MONTREAL SOM RESMÅL - Gott för själen
  9 september, 2019 at 08:59

  […] parken tyckte jag jättemycket om. Det blev morgonlöpning här ett par […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.