trädgård

LITE HÖSTPYNT

Lite höstpynt både ute och inne är ju trevligt när det är så mörkt och tråkigt i övrigt. I ett litet hörn finns en kruka med vit ljung och en skål med vackra stenar. Och i helgen toppade jag med kastanjer som svärfar kom över med.

Lite extra vackert blir det av en fallande sol.

Sen att det tydligen också är andra varelser som tycker kastanjer är ”fina” (=goda) är ju en annan sak. Jag kan ju säga att det inte alls är lika många kvar där i skålen.

Enkelt och vackert. Och helt gratis. Kan det bli bättre?

Nja, okej, ljungen har vi ju köpt förstås.

Nu ska här köras jobbfredag innan det är dags att ta helg här på Torpet. Förhoppningsvis blir det sista helgen med komma-i-ordning-med-alla-prylar-och-kläder-och-kartonger-efter-flytten-pyssel. Så vi kan fortsätta göra lite annat också! Sånt som att göra nån utflykt eller så. Det saknar jag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.