livet

DET LACKAR MOT JUL

Det lackar mot jul, hörrni! En mysig tid av förväntningar. Förväntningar av umgänge med familjen, avkoppling, träning och uteliv.

Vi köpte tre snittamaryllis för nån vecka sedan. Jisses vad fina de blev! Jag har aldrig gjort det tidigare. Har tyckt att det varit för mycket pengar för så lite blomma.

Även om jag så klart haft pengarna så har jag inte värdesatt det så. Men nu gjorde jag slag i saken.

Och jag ångrar mig inte en sekund. De blev så otroligt vackra. 3-4 klockor på varje stängel och med en fantastiskt vacker mörkröd färg. Mörkare än på bilderna.

Jag knipsade av lite grönt från busken i trädgården och stack ner en kvist hitte-på-blåbär från Blomsterlandet. Sen har vi haft en fin julig bukett i snart två veckor.

Nu har jag tre intensiva arbetsdagar innan det är dags för ledighet. Det lackar mot jul, hörrni!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Maria -Wikers Liv
    19 december, 2019 at 08:45

    Visst lackar det mot jul! Underbart! Vi kommer fira vår ”julafton” med allt vad det innebär på lördag redan, p g a att döttrarna firar med sina pojkvänners familjer på själva julafton i år. Tyvärr… men så är det när de blir vuxna. Man får ”dela med sig” av dem 😉
    Så fin buklett du fixat till! Jag har också köpt snittamaryllis för första gången! Har resonerat som du tidigare, men i år är jag glad över att jag köpte dem! (Har haft fusk tidigare)
    Mina konstbarr kommer från hemtex, och de är verkligen fina! Nu står kruset på plats på spisen uppe i fjällhuset 😉
    Tack rara du för att du orkar ta dig tid att lämna så många kommentarer här och där under mina inlägg samtidigt! Själv går jag in och läser ikapp och lämnar en hälsning på senaste inlägget 😉
    Önskar dig en riktigt härlig julledighet nu när den är nära!
    Kram/maria

  • Reply
    Ulrica
    19 december, 2019 at 06:34

    Ja, visst är det dags.. förra året sa jag att 2019, då ska jag hänga med i julen.. ta in granen tidigt, baka och blogga och verkligen julmysa.. japp, då sitter jag här fem dagar före julafton och har inte gjort något av detta ;).. men det blir nog jul ändå har jag en känsla av. Jag hoppas att ni får en helt underbar jul och efter julhelgerna är det väl dags för en dejt? KRAM bästa du <3

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.