inredning

KUNDEVENT PÅ ACKES FÄRGCENTER

Ackes färgcenter bjöd in till ett kundevent i förra veckan. En kväll för inspiration för hus och hem. Ett trevligt initiativ. Jag tror att de haft det en gång tidigare, men då var vi inte där.

Alla besökare fick en liten härlig vårbukett i entrén.

Alltid glada Ingela och Mia tog emot jackorna. De här tjejerna är så glada och professionella varje gång man kommer in för att köpa nåt.

Tobbe, lika glad och professionell som tjejerna. Det går bra att svamla nåt luddigt om vad man vill göra så lyckas de nysta ut vad man behöver för färg och vilken kulör. Toppen med en sån färghandel i stan.

Det bjöds generöst på bubbel och snittar.

Asplunds blomsterhandel var en av sponsorerna för kundevent på Ackes färgcenter
Asplunds blomsterhandel var en av sponsorerna för kundevent på Ackes färgcenter

Här står hon. Hon från Asplunds blomsterhandel som sponsrade med vårbuketten. Jag köpte även med mig en härlig bukett tullisar. På plats fanns även bland annat Svensk Fastighetsförmedling.

Marie Magnusson, fotograf och social mediainfluencer, kickade igång kvällen med en inspirationsföreläsning om hur hon hennes familj renoverat en gammal skola, DIY-projekt kring möbler, mat- och bakskapelser och den gigantiska rosenträdgården. Kolla gärna in hennes fantastiska sida eller hennes instagramkonton An angel in my home, An angel at my table och An angel in my garden Helt underbara konton!

Kundevent på Ackes färg
Kundevent på Ackes färg

Linda berättade om Ackes förhållandevis nya tjänst Stilhjälpen. Hon gör hembesök för att hjälpa folk med en enhetlig stil och färgsättning i hemmet . Om jag minns rätt så kan de även hjälpa till med tips till trädgården också. Stilhjälpen verkar vara en toppenbra tjänst och förhållandevis billigt var det också. Kanske är det nåt som vi kommer att nyttja framöver.

Man fick tillfälle att se och prova tapetsering, betsning, målning mm. De hade även en liten tävling med väldigt fina priser.

Och den här bönan, som också var där, vann en liten äppellåda och en burk med bets till den. Den kommer att passa perfekt i deras nya hus på landet. Och min kära sambo vann presentkort på 5 rullar från Doro. Toppen ju!

Behovet av inspiration tar aldrig slut, varken för mig eller många andra. Ett av mina mest lästa inlägg, fortfarande fyra år senare, är samarbetet med Ackes där jag tipsar om hur man bäst oljar terassen.

Tack Ackes och gänget för en trevlig kväll!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  ulrica
  25 mars, 2020 at 01:39

  Så himla fint du sammanfattade kvällen :). Och bilden på mig blev ju jättebra!!
  Jag kom på mig själv med att inte plåta alls under kvällen.. jag har totalt tappat det verkar det som…
  KRAM och stort GRATTIS till Andreas som vann tapeter, det är aldrig fel 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.