inredning

PORSLINSÄGG PÅ ETT EGET LITET PARTY

Jag fixade porslinsägg som på ett eget litet party härom kvällen. Jamen jag tycker de ser ut att ha det trevligt där. Som på party. Nu när jag slagit igen jobbdatorn kan jag njuta heeela långa helgen av inredning och utredning och fint väder.

Porslinsägg är en rätt ny kärlek hos mig
Porslinsägg är en rätt ny kärlek hos mig

De helvita äggen köpte jag för ett tag sedan på Asplunds blomsterhandel och de randiga och prickiga köpte jag på en av våra resor till Tyskland.

Jag tycker det blir så fint när man grupperar inredningsdetaljer. Inte utspritt här och där. Det blir en annan känsla liksom. Särskilt fint blev det med porslinsägg tycker jag.

Det där glittriga ägget är även det från Tyskland.

Jag slängde mig över jobbdatorn vid sju i morse. Jobbade på i fem timmar och kom i mål med det jag måste göra. Så vid lunch stängde jag för helg.

Det skulle bara vara fint väder på förmiddagen, men det har varit så soligt och skönt hela dagen. Så på eftermiddagen har vi varit ute och målat och snickrat. Ja, jag veeeet. Det tar en evinnerlig tid det där. Och nu har vi kommit på att vi ska byta kulör på ”sargen” på garaget också, så nu tar det ännu längre tid innan vi blir klara. Men kul är det. Jag är bara inne tillfälligt för att koka potatis och ägg som ska kallna till morgondagens ägg- och ansjovissallad. Men nu är det klart så nu har jag inte tid med er längre. Nu ska jag ut och fortsätta måla innan det är middagsdags.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.