livet

SKÖNT ATT STÄNGA NER

Det var så skönt att stänga ner jobbdatorn igår efter en intensiv vecka och sen ta lite vin. Andreas slutade lite tidigare och hade varit ute i trädgården och pysslat. Fem minuter efter att jag avslutat arbetsveckan så satt vi där ute i kvällssolen.

Vi hann tyvärr inte sitta mer än kanske en kvart innan det drog in ett mörkt moln och började blåsa upp. Jaja, man får vara glad över det lilla. Vi fortsatte sippa på vinet vid bordet inne, och prata om dagen. Medan Andreas brottades med en krånglande dusch så lagade jag maten.

Idag blir det hemmaaktiviteter. Huset är i behov av storstädning, och jag känner ett behov av lite mera påskblommor. Det finns alltid saker att göra… om man vill det…

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  5 april, 2020 at 07:49

  Jag tror att jag har sagt det tidigare men jag gillar sååå ert sätt att verkligen njuta av varje ögonblick :-). Vi hamnar lite för lätt i soffan istället för att göra såna där små små saker som gör så himla mycket!! Här hemma är det dansträningen hela helgen men igår kväll började vi äntligen packa våra första kartonger inför flytten. Det känns både roligt, fruktansvärt tråkigt (att packa alltså) och lite sentimentalt. Men nu ramlade lite av verklighetskänslan att detta faktiskt blir av ner på mig. Jag hoppas ni får en toppenmysig söndag <3 KRAM

 • Reply
  VÅRPLANTERING - ÄNTLIGEN VAR DET DAGS - Gott för själen
  5 april, 2020 at 08:30

  […] våren att det är läge att åka till blomsterhandeln och plocka en massa färglada kompisar. Jag skrev ju igår morse att det nog skulle bli innepyssel och att huset behövde storstädas. Det blev inget städa av […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.