livet

HEMMAHELG OCH UMGÄNGE MED INSTAVÄNNER

Det fick bli en hemmahelg denna helg, så till vida att vi inte åkte ut med husbilen. Men inte hemma prick hela helgen. Det har varit och blir lite umgänge också.

hemmahelg

Hela torsdagen, nationaldagen, var vi på mina föräldrars lantställe för att fixa inför visning. I fredags var en hemmapysslardag och studentfirande på kvällen.

Igår strök jag på förmiddagen och chillade mest. Andreas kunde äntligen, efter lite materialinköp, komma igång med snickeriarbetet vid frukostterassen. Första dagen på säsongen. Det är massor kvar att göra i både trädgården och med uteplatser, så han var glad över att ha kickat igång.

Jag gjorde inte så mycket alls i ett par timmar på eftermiddagen. Snurrade mest runt min egen axel, typ, och chillade. Sen upptäckte jag på Ensta att de här sköningarna stod med husbilen i Enköpings hamn. Jag hörde av mig till dem för att kolla om de hade lust att ses. Antingen om de ville komma hem till oss eller om vi skulle komma ner på stan för ett hej. Andreas ville inte släppa taget om snickerierna och haka på mitt snabba infall, så jag åkte ner själv. Här kan man kolla in deras Youtube-kanal, som har riktigt bra kvalitet. Husbilsliv, umgänge och resmål kryddat med lite historia, om jag får sammanfatta. Och deras Instakonto är @me.camping Vi satt utanför deras husbil till en början, men när det började droppa flyttade vi in. Så kul att ses en stund!

hemmahelg

Visningen av mamma och pappas stuga är idag. Jag och Andreas ska dit nu på morgonen för att fixa det sista med färska blommor osv. Sen är det hem och vända, byta om, för att åka till min systersons 18-årskalas.

Snart ska vi göra oss i ordning för att dra iväg på första aktivitet och snart är denna 4-dagars hemmahelg med blandad kompott över.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.