trädgård

VÅRPLANTERING – ÄNTLIGEN VAR DET DAGS

Vårplantering! Lyssna på ordet. Det är väl för härligt?! Bland det bästa som finns. Älskar känslan att vi kommit så långt inpå våren att det är läge att åka till blomsterhandeln och plocka en massa färglada kompisar. Jag skrev ju igår morse att det nog skulle bli innepyssel och att huset behövde storstädas. Det blev inget städa av alls.

Det visade sig ju bli fint väder. Jag såg visserligen såklart att det var soligt på morgonen, men jag var så inställd på att det skulle bli mulet, kallt och snö så jag trodde inte det skulle vara skönt alls att vara ute. Det blev istället soligt hela förmiddagen. Sen kom visserligen det där eländiga grå molnet och släppte ifrån sig snöflingor till och med.

Vårplantering
Vårplantering

Vi hann med att fortsätta på vårt skjulbygge, handla mera virke, mera färg. Och plocka med oss vårblommor från blomsterbutiken. Så roligt att sätta händerna i jordpåsen, trycka ur blommorna ur krukorna och ge dem ett nytt hem att växa och gro i.


Det är faktiskt soligt även denna söndagmorgon. Kanske kan jag hitta lite blåbärsris och sticka ner i en eller annan vårplantering. Lite fler stenar vore fint. Kanske blir det lite till arbete ute, men sen MÅSTE vi faktiskt städa också. Man vet ju aldrig om hälsovårdsmyndigheten kommer och hämtar oss annars! 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.