livet

FÖNSTERPUTS OCH MÅLNING

Igår gick jag upp med min kära sambo och åt frukost tillsammans med honom innan han for till jobbet och jag tog tag i fönsterputs och målning. Jag jag är knäpp. Varför gå upp klockan sex när man kan sova flera timmar till? Tjaa, vad ska man säga. Jag vaknade och kände mig pigg så varför inte.

Tog en lugn morgon innan jag gick ut för att måla vid nio. Ett antal brädor, som jag grundmålade helgen, fick en första omgång svart. Och sen målade jag långsidan på garaget. Jag varvade fönsterputs och målning mellan regnskurarna. På eftermiddagen hade jag lite att fixa med på stan åt mig själv och köpte uteblommor åt mina föräldrar.

Idag ska jag handla lite mat åt dem och åka till dem i Uppsala. Ska hjälpa dem med lite annat också. Med distans såklart!

Och vad har bilderna med fönsterputs och målning att göra?! Inte ett skvatt. Men hur kul är det att titta på bilder på putsade fönster och en svart vägg 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.