livet

PREMIÄR FÖR UTEFRUKOST IGÅR I VÅRSOLEN

Igår blev det premiär för utefrukost här hos oss. Vårsolen värmde. Det var tur det för det var bara några få plusgrader. Så härligt med varje litet steg närmare uteliv och sommar.

premiär för utefrukost

Andreas fick en idé. Fixade äggfrukost med varma frallor och lastade allt på en stor gammal bricka. Det skulle bli premiär för utefrukost. Ååååhhh, bästa! Där tjänade han många pluspoäng!

Sen for jag iväg för att checka av lite saker i några butiker. Bland annat ville jag hitta en utematta till vår nya utegrupp som jag visade härom dagen. Det gick sådär. Jag får nog beställa på nätet. Däremot hittade jag vaxduk till utegruppen. Jag gillar vaxdukar på utebord. Det blir en fin ombonad känsla.

Sen kom dottern och hängde hos oss resten av dagen och kvällen. Jättemysigt. Avslutade dagen med bad och middag innan hon åkte hem till sitt.

Det blev ingen tur till Återbruket igår utan det blir idag istället. Jag ska sen kärra bort en del makadam från husgrunden bl a. Vi behöver förbereda inför att vi ska hyra en grävmaskin om ett par veckor. Andreas ska tömma spabadet, göra rent det och sen fylla på nytt vatten.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  9 maj, 2023 at 09:41

  Härlig lyx!! De senaste dagarna har vädret verkligen vänt, och igår och idag har det nästan känts som sommar, helt otroligt! 🙂

  • Reply
   Lena
   10 maj, 2023 at 07:58

   Ja, det är verkligen härligt att det äntligen verkar bli varmt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.