bygga nytt trädgård

NYA LÄTTA UTEMÖBLER PÅ PLATS

Vi har äntligen fått nya lätta utemöbler på plats. Det gick snabbt till sist. Det brukar ofta vara så för oss. Vi funderar och tittar. Pausar tankarna ett tag. Diskuterar igen. Och plötsligt dyker det upp.

lätta utemöbler

Det blev ett ihopplock. Det började med att vi verkligen ville ha en dynlåda. Det hade vi egentligen tänkt vänta med tills vi visste vilka möbler vi skulle landa i.

Men vi tröttnade på att ha dynor i vardagsrummet och en stor låda dök upp framför ögonen. Vi slog till på den här. Den rymmer de flesta dynor vi använder oftast. Några dynor får ligga kvar i uthuset.

lätta utemöbler

Vi hade sett ett bord på Plantagens hemsida, men det gillade vi inte när vi såg det live. Däremot såg vi det här bordet. Egentligen ett lika dant bord som vi redan har, fast större. Dessutom går det här att dra ut. Men man blir ju trött, minst sagt. De har levererat tre svarta ben och ett grått! Det syns rätt tydligt på denna bild! Suck! Då ska man hålla på att reklamera, skruva bort, lämna tillbaka och hämta nytt. Men men, det blir nog bra till sist. Snyggt, enkelt, stilrent, billigt och underhållsfritt bord. Kan inte bli bättre! Så här såg det ut i somras med det gamla lilla bordet.

lätta utemöbler

Jag har haft flera olika typer av stolar i huvudet. Bland annat lite större i konstrotting. Men de är ju just större och blir lätt klumpiga. Svårare att få plats många och svårare att matcha ihop med andra stolar om man har gäster. Vi har redan två gamla positionsstolar så det fick bli sex stycken till. Trots att det är lätta utemöbler så är de faktiskt mer rejäla än man kan tro. Iallafall om det är av bra kvalitet. Det finns förstås både och på marknaden. De här är av bättre kvalitet skulle jag säga. Nydala från Hillerstorp. Jättesköna. Skönt att kunna luta sig tillbaka och till och med ligga och sola i dem.

En liten vårblomma får bo tillsammans med juteväv i en gammal korg. Hoppas den överlevde frosten som kom inatt. Och snön! Det kom snö inatt! Morr!

lätta utemöbler

Sen slog vi till på några billiga dynor också. Det fick bli de här. Och nu vill jag köpa utematta att ha under gruppen för att få mera myskänsla. Och det får nog bli nån snygg vaxduk också tror jag. Eller två så vi kan matcha med gamla bordet när vi ska duka långbord. Det finns alltid hål att stoppa pengar i 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.