En fräsch sommarsallad är toppen att ta till en varm sommardag. För många kan det kännas tungt att äta mitt på dagen när det är varmt, men det har jag inga problem med. Jag måste ha mat i mig.
Här har jag gjort en på machésallad, bladspenat, knaperstekt bacon, minimozarella, jordgubbar, gula tomater och pinjenötter.
Jag ringlade över en dressing på olivolja, balsamvinäger, honung, svartpeppar och liiite salt.
Till och med A, som har svårt att äta i värmen, tyckte det var gott.
Må bäst!
7 Comments
Maria - Wikers Liv
17 juni, 2020 at 09:52Fniss… jag har heller inga problem att äta i värmen, kan äta nästan jämt 😉
Vilken mysig helg ni haft med utefrukost, cava och god mat! Ljuvligt!
Kram/Maria
Lena
27 juni, 2020 at 09:44Jag kan äta typ jämt! 🙂
EN VECKAS AVKOPPLING I FJÄLLEN VÄNTAR - Gott för själen
18 juni, 2020 at 06:00[…] har packat kylväskor och kassar med ingredienser till Sommarsallad, Jordgubbssalsa till grillat, Jordgubbssalsa till varm Brie, Tunnbrödklämmor, och Silltårta med […]
VI BÖRJAR VÄL FRÅN BÖRJAN - Gott för själen
20 juni, 2020 at 08:45[…] bilen var tömd och kylvarorna instoppade på sin plats fixade vi sommarsallad och lite rosé. Satt länge och suckade över […]
ulrica
22 juni, 2020 at 10:32Åh åh åh.. måste verkligen testas!!
Jag har nog aldrig haft problem att äta i värmen, men jag märker att jag inte orkar äta lika stora portioner och jag föredrar kall mat.. men annars går det bra :).
KRAM
Lena
27 juni, 2020 at 09:38Kall mat är ju lite mera tilltalande när det är varmt ute, måste erkännas.
VILKEN VÄRME VI HAR! HELT GALET! - Gott för själen
19 juni, 2021 at 07:40[…] helgen var det också rätt varmt. Jag passade på att göra min sommarsallad. Så gott när det är varmt att få i sig nåt kallt och salt. Den innehåller sallad, […]