recept

KALLJÄST FRUKOSTBRÖD – NU ÄR FRYSEN FYLLD

Åh vad jag har längtat efter att få fylla frysen med kalljäst frukostbröd igen. Har längtat ända sen i höstas. Vi har haft så fullt i frysen så jag har inte velat proppa i ännu mera.

kalljäst frukostbröd

Dels bakade jag inför min födelsedag, och fyllde frysen med bullar och kakor. Och sen började det närma sig jul. Så då bakades det lussebullar. Och vi rullade köttbullar inför jul och frös in.

kalljäst frukostbröd

Men i helgen, då jäklarns slog jag till. Även om långt ifrån alla bullar och kakor är uppätna. Men brödet fick plats iallafall.

På riktigt så vattnas det i munnen då jag tänker på det ett sånt där kalljäst frukostbröd. En sån där macka med bregott, rökt kalkon och ärtskott får mig att gå igång. Mmm, så gott det är. Och så lätt att göra! Receptet hittar du här.

kalljäst frukostbröd

Det är redan torsdag hörrni! Idag är det jobba på kontoret som gäller. Ikväll ska jag på middag hos en barndomsvän. Vi hade bokat in strax innan jul, men då blev hon sjuk. Det ska bli så mysigt att ses!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.