trädgård

JAG GJORDE EN BLIXTVISIT HOS VILLA SJÖVIK

Ett sånt här ställe kan man ju få abstinens ifrån. Då vi var där första gången visste jag att jag ville tillbaka. Nu har jag gjort en blixtvisit hos Villa Sjövik så min abstinens stillade sig lite.

På blixtvisit hos Villa Sjövik
På blixtvisit hos Villa Sjövik

Det första man ser då man närmar sig huset är det här vackra årstidsbordet.

Går man vidare förbi huset och till trädgården så ser man den här fina planteringen. Det var tidigare bara en vanlig svårklippt grässlänt, berättade Carin. Hon fixade till den så fint så det ser ut som att den alltid varit där. Stora stenar, små stenar, fågelbad, rostiga tuplaner för värmeljus, fågelbad, murgröna och annat grönt. Så smakfullt. Lite tokig fotovinkel kanske. Jag hade nästan slut på batteriet så jag fotade så snabbt. Men, ni fattar. Fotade till och med så snabbt så jag glömde den fantastiska utsikten över sjön!

Carin säljer både inredning och ”utredning”. Här syns vindsnurror och ljushållare.

Och de här då! Är så sugen på ett eldfat, men vet inte riktigt var jag skulle ha det.

En liten butik hittar man lite längre in i trädgården.

På den lilla terassen utanför butiken hittar man blommor och annat fint till salu.

Inne i den lilla butiken finns massor med fina saker.

Ser ni!? Jag vill ha typ allt!

Tyvärr hade jag ont om tid så jag hann inte titta så länge. Men det kan ju hända att jag fick med mig nåt hem…

Vill du också göra en blixtvisit hos Villa Sjövik eller njuta längre av den här härliga trädgården, butiken och fika så går det utmärkt. Carin har nämligen Öppen trädgård sista helgen i månaden kl 10-16. Följ Villa Sjövik på Instagram så får du fin trädgårdsinspiration.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maria - Wikers Liv
    9 juli, 2020 at 06:52

    Vilket ställe! Förstår att man lätt trivs där och vill återvända!
    Kram/Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.