trädgård

HELGEN KUNDE INTE HA SLUTAT BÄTTRE

Vilken söndag vi fick! Helgen hade inte kunnat sluta bättre. Så skönt väder att vara ute i. Visserligen rätt blåsigt, men så här på hösten kan man inte förvänta sig det allra bästa.

Tänk va! Vi kunde äta frukost ute trots att det är i mitten av september. Hur härligt?! Jag hade förstås redan ätit grötfrukost medan Andreas sov. När han sen kom upp så åt vi ägg och smörgås med juice och kaffe till. En stående helgfrukost hos oss.

Där i bakgrunden syns upptravad marksten. Sånt som legat i fina stengångar, men som nu tagits bort inför rivning och nybyggnation. Förhoppningsvis kan de användas igen. Lite pinnar är färgade och nedtryckta i marken för att markera olika positioner. Lättare att få överblick över var huset ska stå.

När frukosten var uppäten körde vi två vändor till Återbruket med virkesskräp och nersågade buskar. Sen blev det matlådelunch i solen igen. Precis som i fredags. Vi pysslade på med allt som måste göras innan rivning så vi har kunnat sätta check på en väldans massa saker.

Skönt att vara nöjd med helgen nu när en ny vecka har börjat!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.