bygga nytt trädgård

DEN ENA EFTER DEN ANDRA BUSKEN RYKER

Den ena efter den andra busken ryker här på Torpet. Igår var det stora motorsågskvällen igen. Den gigantiska syrénen ligger där på en hög.

Den ena efter den andra busken ryker
Den ena efter den andra busken ryker

Den var kanske 3 meter i diameter. En riktigt gammal syrén. Visst, den var ju rätt fin när den blommade, men också väldigt risig. Det blir lätt så med gamla buskar.

Det känns ju rätt sorgligt på sitt sätt att ta bort en massa buskar, en nu var det tvunget. Vi har ju tagit skott av den så förhoppningsvis kommer den att leva vidare i ny skepnad.

Den här maffiga kryptuijan hade jag velat ha kvar. Den är ju så läcker. Jag frågade markentreprenören i veckan vad han trodde om att flytta den med grävmaskinen. Men njae, det skulle troligen bara bli sopor av den då de skulle lyfta den eftersom den är så otroligt stor.

Så det var bara att släppa lös Andreas med motorsågen. Det gjorde han gärna. Jag får trösta mig med att den var rätt brun på sina håll.

Ganska många buskar har vi flyttat, i väntan på ny plats. Och ganska många buskar har rykt och kommer att bidra till lite värme åt nån enköpingsbo via förbränning på Värmeverket.

Det är en hel del jobb med att ta bort allt, men det ska bli så roligt att anlägga en delvis ny trädgård när nya huset är klart.

Idag har jag tagit ut en semesterdag för att packa, flytta lite kartonger och packa upp lite i lägenheten.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.