trädgård

JAG LOG MED HELA ANSIKTET

Jag log med hela ansiktet och sa ”jag är så lycklig” när jag kom gåendes med skottkärran.

Grannarna har grävt upp halva sin tomt för att dränera och bygga pool. Jag råkade se att det låg ett antal runda fina stenar i en container. Jag frågade om de skulle slängas. ”Ja, vill du ha” fick jag till svar. Om jag vill ha?! Jag sprang och hämtade handskar och skottkärra och lastade.

Tre fulla kärror med små och stora stenar. Alldeles perfekt runda stenar. De ska jag såklart göra nån fin plantering av. Jag har lagt dem tillsammans med lite andra stenar jag samlat på mig i väntan på att nya huset ska byggas.

”Jag är såååå lycklig”, sa jag till Andreas, och log upp till öronen. ”Du är sååå knäpp”, svarade han, och skrattade tillbaka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.