livet trädgård

TVUNGET MED UTEFIKA I VÅRSOLEN

Det var ju bara tvunget med utefika i vårsolen igår. Vilken härlig dag! Jag tog förstås en promenad på förmiddagen också. Det gick liksom inte att låta bli. Om jag nu skulle vilja det.

Jag började förmiddagen med att plantera om pelargonerna som togs in i lördags. Det var ett antal så jag tog det i omgångar. Så efter ett par stycken planteringar och lunch så drog jag på mig varma kläder och tog en prommis i solen. Jag gick på snöiga stigar så det blev nästan som ett träningspass. Så ljuvligt skönt!

tvunget med utefika

Sen gick jag in och fortsatte med blommorna igen. Innan eftermiddagen gick för långt så såg vi till att pausa igen. Det var tvunget med en utefika i vårsolen. Så himla skönt. Solen värmde jättemycket. Men till sist var det bara att ge upp och fortsätta med sysslorna vi höll på med. Andreas fortsatte med att dra el och sätta lampor för belysning i uthuset, som han höll på med hela dagen, och jag fortsatte med blommorna.

tvunget med utefika

Sen surfade vi runt på trevliga recept för middagsbjudning. Mina barndomsvänner från Uppsala kommer på besök i helgen. Skönt att vara ute i god tid så nu har vi en plan för både mat, dryck och aktiviteter.

Men innan det är dags för besök så har vi en arbetsvecka att ta tag i, en fredagkväll att njuta av och en lördagsförmiddag för förberedelser. Så, bäst att kicka igång veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.