hälsa & friluftsliv

JAG SÄGER GOD MORGON ELLER HEJ

Jag säger god morgon eller hej till folk jag möter då jag är ute. Och idag jag säger god morgon till er läsare.

Av nån anledning så säger jag god morgon eller hej när jag är ute på vandringsleden eller på en löprunda.

När jag kommer till jobbet går jag längs korridoren och hälsar. Inte alla gör det. Jag gjorde alltid det även på förra jobbet. Hon som satt närmast ingången kom alltid tidigt på morgonen så hon märkte skillnad. Vissa hälsade och vissa gjorde det inte. Hon sa att hon uppskattade att jag gjorde det. Trevligt att få feedback även om jag tycker att det är självklart att man säger hej och hej då.

När jag är ute på en löptur och säger god morgon märker jag hur folk hajar till och hälsar förvånat tillbaka. Jag har än så länge inte kommit så långt att jag hejar på folk på stan 🙂

Jag säger god morgon till dem jag möter
Jag säger god morgon till dem jag möter

Längs en av rundorna som jag brukar ta finns en hästgård. Väldigt ofta på helgerna så är det en tonårsdotter som rider på en ridbana och en pappa som hjälper till. Jag brukar hälsa på dem. Eller kanske mest pappan eftersom dottern har fullt fokus på att ratta hästen. Till en början så nickade han bara till mot mig, men nu verkar han ha lärt sig vem jag är. Igår morse tittade han upp på håll, hälsade och log lite. Trevligt!

Jag startade söndagen med en löprunda innan vi tog tag i flytten. Det gick bra att plocka ihop det sista och köra till lägenheten. Vi packade upp nästan allt innan vi kraschlandade i soffan vid åtta.

Ny vecka har seglat upp. Bara att bita tag i den. Vi har semester torsdag-fredag för att börja riva huset. Berätta gärna om hur er vecka ser ut!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  19 oktober, 2020 at 06:16

  Ja, det där med att hälsa … Om vi skulle hälsa på alla vi möter på morgonrundan, då måste vi prata hela tiden, haha. Men jag brukar åtminstone hälsa om jag möter människor på bryggan 🙂

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  19 oktober, 2020 at 07:29

  Så vackert!
  Visst är det trevligt när folk hälsar! På Smögen gör jag ofta (nästan alltid) det, men mer sällan här hemma, för här är det INGEN som hälsar.

  Den där vasen… hon har ingen butik, så ett ”spontanbesök” blir det inte 😉 Men jag kan ju messa henne och fråga om hon har några kvar, fast den blir nog dyr att skicka…?

  Ja, men då kör vi väl Champagne på fredag också då… fniss… 😉 =)
  Kram och ha en ny fin vecka!
  /Maria

 • Reply
  Tina ME
  19 oktober, 2020 at 09:37

  Här på landet på Gotland hälsar jag alltid på alla jag möter men hemma i Stockholm blir det inte alls så. Möjligtvis på de jag möter i trappuppgången… Lycka till nu med rivningen av det gamla huset och uppstarten av det nya. Sååå spännande ju! Kram //Tina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.