inredning

DET ÄR FORTFARANDE MÖRKT UTE

Det är fortfarande mörkt ute på morgnar och kvällar. Ja, jo, det är ju trots allt bara januari så det är inte så konstigt. Men det är ljuset jag längtar efter.

Fortfarande mörkt så jag tänder ljus

Det bästa med mörkret är att det blir mysigt med tända ljus såklart. Gärna så många ljus att det blir tokvarmt inne så man får klä av sig.

Visst är den väl vacker den här ljusstaken. Den fick jag av exsvärfamiljen (kan man säga så?) i 50-årspresent. Det är designad av Peder Lamm inför Skultunas 400-årsjubileum. Så fin!

Det här fatet visste jag att vi skulle ha direkt då jag såg det. Vi hittade fatet i den lilla butiken på Grythyttans gästgivargård då vi var på roadtrip i Värmland i somras. Kan varmt rekommendera ett besök i Grythyttan, förresten.

Men tillbaka till ljuset. Visst märks det redan att det är lite ljusare och längre dagar. Det gillas. Vi har visserligen fönster i tre väderstreck här i lägenheten så vi badar i ljus, bara det är ljust då förstås.

Fortfarande mörkt, men vi tänder ljus
Fortfarande mörkt, men vi tänder ljus

Livet rullar på. Vi gör inte så mycket. Vi jobbar hemifrån, äter, städar emellanåt, tar promenader eller vandringsturer och planerar för husprojektet förstås. Det finns inte så mycket annat att göra. Vi som gillar att ta en AW eller en bit mat på stan eller att ta roadtrips och fika i nån mysig stad. Eller resa förstås. Men men, det är bara att bita ihop. Ju mer försiktiga alla är desto snabbare försvinner ju det här pandemieländet. Inte svårare än så.

Torsdag. Vi drar igång va?!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.