livet

HAN KOM HEM MED EN BUKETT TULPANER

Han kom hem med en bukett tulpaner. Han som i Andreas. Han som i min sambo. Han kom hem med de här. Ovanlig och vacker färgställning, tycker jag. Så fina!

Han kom hem med en bukett tulpaner

I det här inlägget skrev jag om romantik och hintade om att Andreas inte köper blommor speciellt ofta, men är bra på att göra omtänksamma saker.

Han kom hem med en bukett
Han kom hem med en bukett

Det kan ju eventuellt ha varit så att jag nån gång sagt att jag inte tycker att man behöver köpa en massa saker för att ”vinna mig”, så han slutade köpa blommor. Det kan ju eventuellt ha varit så att han tolkade det som att jag inte ens uppskattade blommor utan ville köpa själv.

Gulle! Stackarn! Han är väldigt omtänksam och romantisk på olika sätt.

Hur som helst, han kom hem med en bukett häromdagen och jag var snabb som blixten att fota när eftermiddagssolen föll så vackert på blommorna!

Det har varit fullt upp vid husbygget i helgen. Andreas har fixat med uthuset och jag i trädgården. I veckan kommer elbolaget och ska koppla om elen så jag grävde och fixade lite med det. Det behövdes lite finlir med spade. Allt kan man inte ta med grävmaskin. Vi hade sån tur med vädret hela helgen när vi var där och jobbade. Ljuvligt vårväder.

Jag var också hem till dottern och hjälpte henne med reseavdrag i deklarationen. Undrar när man kan våga träffas normalt utan munskydd när man ska vara nära inpå varandra! Det känns så märkligt!

Det blev också nån timmes jobb-jobb, om jag uttrycker mig så. Jag brukar nästan aldrig jobba på helgerna, men nån gång känns det bättre att få undan saker som ligger på.

Då så. Då kickar vi igång denna vecka! En aprilvecka som startar med snö.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ulrica
  21 april, 2021 at 10:37

  Så fint gjort av Andreas!!
  Jag råkade säga ”Vad har du gjort nu då?!” en gång när Micke kom hem med en gigantisk blombukett.. sen dess har jag inte sett röken av en ny bukett här hemma, så snacka om att jag också gjort den grodan :-)).
  KRAM vännen <3

  • Reply
   Lena
   21 april, 2021 at 07:05

   Ja, visst var det gulligt av honom!

   Ajajaj, inte bra 😉 Men han förstod nog egentligen att du skojade.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.